WEBÁRUHÁZUNKAT MEGTALÁLJA A FACEBOOKON IS!

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási információk

 

Szállítás saját autóval megyénként eltérő árazás szerint zajlik. A szállítási költség nagyban függ a távolságtól és a megrendelt termékek végösszegétől! 

A pontos szállítási díjat a megrendelés feladásakor a szállítási cím megadása után kapjuk meg, a megrendelési adatok véglegesítése előtt!

 

Sikeres megrendelést (számla kiegyenlítését) követően kollégánk mihamarabb felveszi a Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztessen a kiszállítás pontos napjáról és 2 órás időkapujáról.(Érkezés előtt a fuvarozó telefonon értesíti a megérkezése várható időpontjáról.)

 

A szállító kolléga egyedül van ezért az erkélyajtók, bejárati ajtók és a 90×150-nél nagyobb felületű ablakok lepakolásáról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Természetesen a sofőr segít a gépkocsi mellé történő lerakásban. Szállítási költség nem tartalmazza a nyílászárók épületbe való behordását, emeletre való felpakolását.

 

Abban az esetben, ha az áru átadása a megrendelő hibájából nem sikerül, akkor vissza szállítási díjat számítunk fel. (75000.-Ft távolságtól és darabszámtól függetlenül)

 

A szállítást 3.5 t összsúlyú ponyvás kisteherautóval végezzük (320 cm magas 210 cm széles).